HIGHPOINT

 

LOTTERY HOUSE

 

We worked on this High Point home collaboratively with the client to create spaces that were quietly sophisticated but comfortable, with an above average attention to detail.  After this home was complete, it was selected to be the grand prize in the BC Children’s Hospital Lottery.

 

 

COLLABORATIVE PRIZE

 

 

We worked on this High Point home collaboratively with the client to create spaces that were quietly sophisticated but comfortable, with an above average attention to detail.  After this home was complete, it was selected to be the grand prize in the BC Children’s Hospital Lottery.

 

 

HIGHPOINT

LOTTERY HOUSE

 

HIGHPOINT

LOTTERY

HOUSE

 

 

We worked on this High Point home collaboratively with the client to create spaces that were quietly sophisticated but comfortable, with an above average attention to detail.  After this home was complete, it was selected to be the grand prize in the BC Children’s Hospital Lottery. 

 

HIGHPOINT LOTTERY HOUSE

Swipe left